Aivo

Obrišite svoj Aivo nalog

Svoj Aivo nalog i lične podatke možete trajno obrisati u bilo kom trenutku.

Šta se briše

Vaš login, profil, sačuvane adrese i istorija obaveštenja. Ako posedujete biznis na Aivo-u, brisanje naloga briše ceo biznis — uključujući login-e tima, usluge i istoriju rezervacija. Ako ste klijent, vaše prethodne rezervacije ostaju u evidenciji biznisa radi računovodstva, ali bez svega što vas identifikuje.

Ako možete da se prijavite

Prijavite se na vebu ili u mobilnoj aplikaciji, zatim idite na Nalog → Bezbednost (vlasnici i zaposleni) ili Nalog → Profil (klijenti), i koristite Obriši nalog. Brisanje je trenutno.

Prijavi se

Ako ne možete da se prijavite

Recite nam e-poštu sa naloga i mi ćemo ručno obraditi brisanje, obično u roku od nekoliko dana.